Klantverhaal van Saskia van Mourik

fit20 3 jaar

Op aanraden van een sportarts ben ik op zoek gegaan naar een HIT-training aanbieder, om zodoende van ernstige vermoeidheidsklachten af te komen. Zo kwam ik eind 2015 bij fit20 terecht. Na een uitgebreide intake kon ik meteen beginnen met een proefles. Daar moest ik wel even van bijkomen; het deed meer met mijn lichaam dan verwacht. De daaropvolgende keer werd ‘alles’ naar beneden bijgesteld en ging het een stuk beter. Zo kon ik het rustig opbouwen en langzaamaan sterker worden onder goede begeleiding van Sabine, mijn personal trainer het eerste jaar. De vermoeidheidsklachten namen ook af.

Al bijna vier jaar train ik nu bij fit20, meteen uit het werk (in de ICT). Na drie jaar ben ik er zo’n zes maanden tussenuit geweest. Vond het in eerste instantie wel even prettig zo, maar al snel dacht mijn lichaam er anders over, ondanks dat ik daarnaast veel fiets. Dat heb ik een tijd weggedrukt, maar van binnen wist ik beter. Na een berichtje van fit20 heb ik me weer aangemeld. Mijn frisse tegenzin, die ik de eerste drie jaar toch elke week weer had, is een stuk afgenomen. Ik weet nu waar ik het voor doe; een sterk(er) lichaam en een algeheel beter welzijn.

En ja, de resultaten na elke sessie zijn toch ook wel belangrijk voor me. Die worden vastgelegd in de progressie monitor en op verzoek toegestuurd.

Ook als je denkt dat sporten niets (meer) voor je is, is fit20 te overwegen. Mijn zwager met een zittend leven is een jaar geleden begonnen met fit20. Hij voelt zich beter, wordt sterker en denkt niet aan stoppen. Ik ook niet meer.

- Saskia van Mourik